Vaarweekend 2023

De Zeeuwse Modelbouwvereniging “Zuid-ZuidWest” organiseert op Zaterdag 10 juni en 11 juni 2023
voor de 12de keer het vaarweekend.

De locatie is: “Marina Beach”, Middenweg 1, 4542 PN Hoek.

Het programma begint zaterdag rond 12.00 uur (men mag al vanaf 10.00 uur varen of proefvaren, wel rekening houdend met de frequentie) en eindigt zondag rond 17.00 uur.

Tevens zal er op zaterdagavond door Zuid-ZuidWest een barbecue worden gehouden en wordt er voor de overnachters, zondagochtend een ontbijt geserveerd waar u ook voor moet inschrijven.

De kosten voor de beide dagen en inclusief de barbecue en 2 consumptiebonnen, ontbijt (2 broodjes en een rozijnenbol belegd) waar u een ontbijtbon voor krijgt, is € 25,00 per persoon, kinderen t/m 14 jaar € 15,00.

Dit geldt ook voor de mensen die niet blijven overnachten, en toch voor alles willen inschrijven bestaat er deze mogelijkheid.
Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 09.00 uur in de grote tent.
De ontbijtpakketten kunnen verkregen worden als men een ontbijtbon heeft.

Bij het ontbijt is de koffie/thee gratis in de tent, de andere dranken zijn tegen betaling te verkrijgen in de grote tent, alles wordt met consumptiebonnen afgerekend.

Het is ook mogelijk om u alleen in te schrijven voor de barbecue, hier van zijn de kosten € 20,00 per persoon en kinderen tot 14 jaar € 12,50 dan heeft u alleen een goed verzorgde barbecue.
Als u alleen wilt komen varen kan dat ook, het varen is gratis deze dagen.
Het definitieve vaarplan zal te zijner tijd aan u worden doorgegeven, per mail of post.
De vereniging plaatst een grote kadertent waar wij de barbecue houden en het ontbijt serveren op zondag,
De stoelen graag zelf meebrengen.

Er zijn tijdens het vaarweekend belegde broodjes verkrijgbaar tegen een vergoeding in de grote tent.

Voor modelbouwers die willen overnachten en vrijdagmiddag al komen met tent, camper of caravan dit moet u zelf reserveren bij  vakantiepark marina beach via de boekingscentrale +31(0)493-326977.

Varen: Het vaarwater ligt op ca. 5 meter van de staanplaatsen. Frequentiebord is aanwezig.
Toiletten: op loop afstand aanwezig.

ALLEEN AANMELDINGEN DIE SCHRIFTELIJK ZIJN INGEDIEND DOOR MIDDEL VAN HET INSCHRIJFFORMULIER WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN, EN BEANTWOORD WORDEN DOOR DE PENNINGMEESTER OVER DE JUISTE KOSTEN.
ALLE BETALINGEN MOETEN VOOR 1 JUNI 2023 BINNEN ZIJN OP DE REKENING VAN ZUID-ZUIDWEST ONDER VERMELDING VAN: VAARWEEKEND Z-ZW.

Het bestuur

 

Hier kunt u de poster downloaden voor interne verspreiding binnen u vereniging/groep/vrienden/kennissen/familie en alle andere geïnteresseerde.

Hier kunt u inschrijven voor het Vaarweekend 2023