Vaarweekend 2012 succes

Tja, het was niet de locatie waarop iedereen had gehoopt, maar toch was het voor de 4e keer op rij een succes. Na driemaal op de Braakman te hebben vertoeft, was het ditmaal op de Heerengracht in Terneuzen. De bezoekers vielen dan wel eens beetje tegen, maar daar ging het op het vaarweekend niet om. Lekker varen, dat was het motto.

Voor de sponsorbootjes was het helaas snel voorbij. Storing van het nabijgelegen politiebureau gooide roet in het eten. En over roet gesproken, dat was helaas ook een beetje te veel te vinden in drie van onze zenders van de sponsorbootjes nadat deze iets te veel voltage hadden gekregen. Dat was helaas even een dieptepunt dit vaarweekend 🙁

Het vaarweekend is dit keer net als Terneuzen Maritiem, geopend door de Terneuzense kapitein van der Decken 😉 Waarvoor dank natuurlijk.

Voor de rest was het warm, soms erg warm. Maar dat hield ons natuurlijk niet tegen. Verenigen uit onderandere Boom (belgie) en Den Haag hebben ons weer vergezeld dit weekend. Waarvoor bedankt!!

De Barbeque was ook een groot succes. Na driemaal de Barbecue afgenomen te hebben van Buckeys, was de Barbecue nu verzorgt door de Zeeuwse Hoek, letterlijk op de hoek van onze locatie. Bij deze willen wij natuurlijk Patrick de Letter en zijn team bedanken voor de horecavoorzieningen dit weekend.

De rest van de foto’s van ons 4e vaarweekend komen op onze facebook pagina te staan. Hier een directe link. Like onze pagina op facebook en blijf automatisch op de hoogte!!