www.zuidzuidwest.com

Over ons


Modelbouwvereniging Zuid-ZuidWest is een gepassioneerde groep modelbouwliefhebbers die zich voornamelijk toelegt op het bouwen van en varen met (RC) modelschepen.  Dat neemt niet weg dat er ook veel interesse is in andere modelbouw disciplines zoals RC auto's of trucks enz.


De club telt  een grote diversiteit aan leden, van beginners tot ervaren bouwers, leden met veel technische kennis of leden met passie voor natuurgetrouw modelbouwen.  Wij bieden zo graag een stimulerende en gezellige omgeving waarin iedereen zijn vaardigheden kan tonen of verbeteren. Ons doel is om de liefde en het vakmanschap van modelbouw te delen en te genieten van het avontuur van bootjes varen. Of je nu ge├»nteresseerd bent in het bouwen van oorlogsbodems, sleepboten, jachten of een op afstand bestuurde eend, bij Modelbouwvereniging Zuid-ZuidWest vindt je een warm welkom en een gemeenschap die dezelfde passie deelt. Doe met ons mee en ontdek de opwinding van het navigeren door het water met je eigen handgemaakte creaties!


De vereniging heeft bijna steevast bijeenkomst te Philippine op de laatste dinsdag van de maand omstreeks 20u, tenzij anders aangegeven.  Tijdens deze vergadering bespreken we bij een bakje koffie de evenementen die we beleefd hebben of waaraan we mogelijks - en op vrijwillige basis - gaan deelnemen.  We gaan regelmatig op verplaatsing met de club en met onze eigen "bassins" om te lande onze hobby actief tentoon te stellen.   Iedereen is welkom in de club, en wij denken zeker ook aan de kinderen, die vaak op onze evenementen zelf kunnen varen met onze sponsorbootjes.


Hoe ziet dat er in het echt uit?  Kijk hieronder bij de impressie.  Een overzicht van de evenementen vindt je op de evenementenpagina.


Interesse, een vraag of wil je lid worden?  Laat ons een berichtje via de contactpagina.  Lidmaatschap is jaarlijks en we vragen slechts een kleine bijdrage om het clubmateriaal/lokaal te bekostigen.

Ons doel


  • ongedwongen ontspanning
  • fijn gezelschap
  • hobbykennis en -advies
  • publieke evenementen

Onze waarden


Hobby en ontspanning met respect voor elkaars materiaal, voor de omgeving waar we mekaar ontmoeten of te gast zijn, voor gemaakte afspraken, en voor de persoon en diens niveau of stijl van modelbouwen.

Impressies van activiteiten